top of page
Martijn den Breejen Fotografie klein-3-2.jpg

Tamara & Jesse

"Op 9 juli 2022 hadden wij het voorrecht om te trouwen met Martijn als onze fotograaf!


Het was een feestje om hem erbij te hebben. Hij voelt de sfeer goed aan, is gezellig en knipt ondertussen ook nog prachtige foto's!

Jesse is helemaal niet zo van de foto's en staat ook niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Martijn luistert naar al je wensen en zorgt dat je je te alle tijden op je gemak voelt. Zelfs Jesse heeft genoten van de fotoshoot en dat zegt enorm veel! 

Dit geldt overigens ook voor onze gasten. Wij hadden ervoor gekozen om geen statische foto's met hen te knippen, maar gewoon gezellig in het moment. Dit zorgde voor foto's met emotie en een verhaal! Op de dag zelf kregen we al veel positieve reacties en op de foto's nog meer! 

Kortom: Wil je een gezellige, enthousiaste en vooral vakkundig fotograaf, die geweldig mooie foto's maakt! Dan ben je bij Martijn echt aan het juiste adres!!"

 

Pauline & Robin

“ Martijn is een spontaan en warm mens. Vanaf het eerste contact tot aan (helaas) het laatste moment dat we spraken, heeft Martijn naar ons geluisterd.

Martijn is altijd transparant naar ons geweest. Hij dacht met ons mee en sprak zijn ideeën naar ons uit. Robin wilde in eerste instantie geen bruidsfotograaf, maar hij is Martijn nu eeuwig dankbaar voor zijn mooie werk.

Tijdens de bruiloft was Martijn aanwezig als een kameleon. Enerzijds enthousiast en creatief, anderzijds onzichtbaar. Gedurende de spannende en drukke dag zorgde Martijn ervoor dat wij ons op ons gemak voelde en dat we konden genieten. Al onze bruidsgasten spraken naderhand hun waardering uit over zijn foto’s en het prachtige fotoalbum, maar ook over de fijne aanwezigheid van Martijn tijdens de bruiloft.

Desondanks dat wij geen ervaring hebben met gefotografeerd worden, hebben we genoten van de fotoshoot. De foto’s zijn warm, emotioneel en vol met details. 

We zijn Martijn erg dankbaar voor zijn tijd en zijn werk! “

Martijn den Breejen Fotografie 136.jpg
Martijn den Breejen Fotografie 7.jpg

Ilse & Florian

"Wat een prachtige foto's en wat een gezellige spontane fotograaf hadden jullie, hij voelde de sfeer echt goed aan."

 

Dit was een van de vele positieve reacties van onze gasten na het zien van onze bruiloft foto's. We kunnen niets anders dan dat beamen. Al in de voorbereiding bleek dat Martijn veel ervaring heeft en hij gaf ons tips waar we zelf helemaal niet aan gedacht hadden.

 

Op de dag zelf bewoog hij zich als een vis in het water. Precies op het juiste moment op de juiste plek, maar nooit teveel op de voorgrond. Hij stelt je gelijk op je gemak, waardoor het hele natuurlijke en authentieke foto's zijn geworden. Wij vonden het heel leuk om te zien dat hij zich zo goed mengde met iedereen. Ook zijn flexibiliteit en creativiteit waren erg prettig, gezien de corona-omstandigheden van onze bruiloft.

 

We vertrouwden Martijn onze dag volledig toe en die vrijheid en originaliteit zagen we ook terug op de foto's. Zo blij met hoe onze emoties zo puur zijn vastgelegd! Martijn, onmeunig bedankt voor alle tastbare herinneringen!

Sam & Jessica

Vandaag exact een jaar geleden was Martijn de fotograaf op onze bruiloft.

 

Al voor de bruiloft stelde hij ons op het gemak en stelde hij vragen om het juiste beeld te scheppen van wat wij mooi vinden. Op de dag zelf voelde het maken van de foto's als spontaan en niet geforceerd. Martijn paste perfect tussen onze gasten en ging heel natuurlijk op in de groep. Het resultaat mocht er dan ook zeker zijn. De prachtige momenten zijn vastgelegd in schitterende foto's die qua stijl goed bij ons passen.

 

Wij kijken terug op een fijne samenwerking met Martijn en kunnen hem van harte aanbevelen.

Martijn den Breejen Fotografie Sam en Je
Martijn den Breejen Fotografie-52.jpg

Rutger & Stephanie

Martijn heeft een unieke verbindende, vrije, vriendelijke en open houding die jouzelf en je gasten natuurlijk uitnodigt om helemaal jezelf te zijn.

 

Zijn foto's zijn van waanzinnige kwaliteit en zijn passie voor zowel het huwelijk als fotografie straalt er van af! Ik raad iedereen aan om Martijn de fotografie te laten verzorgen op jouw bruiloft.

 

Hij weet precies te vinden wat voor jou belangrijk is en stelt dat vast vanachter zijn lens en in persoon. Top! Duizendmaal dank.

Sharina & Erik

Martijn heeft 12 April 2019 onze bruiloft gefotografeerd. Een fantastische fotograaf! Via 2 andere bruiloften hebben we kennis gemaakt met zijn enthousiasme voor het vak. Martijn kwam persoonlijk langs om kennis te maken voor onze bruiloft. Er was direct een klik.

Martijn stelt je direct op je gemak. Dit zie je overduidelijk terug op de foto’s. Alle emoties zijn op het juiste moment vastgelegd en het resultaat is dan ook prachtig! Niet alleen wij als bruidspaar waren enthousiast, meerdere daggasten hebben aangegeven dat de fotograaf zo spontaan en leuk en niet te zichtbaar was.

Wanneer je een prettige, enthousiaste fotograaf zoekt met fantastische resultaten, raden wij Martijn zeker aan!

Alex & Aniek

Wat zijn wij onbeschrijfelijk blij met de foto’s die Martijn heeft gemaakt op onze trouwdag!

 

Martijn weet alle mooie, emotionele, belangrijke én (kleine) spontane momenten vast te leggen. De fotoshoot in de stad Groningen was gewoonweg een feestje! En niet alleen de foto’s, maar ook de aanwezigheid van Martijn op de dag zelf was fantastisch.

 

Daarnaast is Martijn iemand bij wie het fotograferen op een heel spontane en natuurlijke manier gaat. Op onze vraag heeft Martijn direct voor de avond al een aantal foto’s klaar gezet om te vertonen op een groot scherm. Dat hij daarna luid applaus van al onze avondgasten kreeg zegt denk ik wel genoeg!

Anneke & Gerko

"Via via kwamen we bij Martijn om onze trouwdag vast te leggen. Voor de grote dag kwam hij persoonlijk langs om kennis te maken en de dag door te spreken. 

Hij liet van te voren weten dat we hem op de dag zelf niet zouden opmerken en zo hebben wij het ook zeker ervaren. Dit heeft voor mooie spontane foto's gezorgd. We zijn erg blij met het resultaat. 

Martijn is een gezellige en enthousiaste fotograaf die we zeker aanraden!!!"

Bjørn & Karoline

"Martijn was our photographer for our wedding on September 29th in Denmark. He had some really good ideas for how the pictures should be.

 

Before the wedding we had agreed the style and he fully fulfilled how we would like it. He is very professional and gets even the small details in the pictures.

 

I would definitely recommend him, he can catch the moment like no one else!"

Dorrith & Inge

"Martijn heeft 15 september onze bruiloft gefotografeerd.

 

Martijn krijgt het voor elkaar om je binnen de kortste tijd op je gemak te stellen, en dat zie je terug op de foto’s. Je ziet overduidelijk dat hij weet wat hij doet; elke foto geeft precies de emotie van de dag weer. Precies die ene traan of een schaterlach; hij krijgt het allemaal prachtig op de foto.

 

Ik zou hem aan iedereen aanraden als trouwfotograaf!"

bottom of page