Sharina & Erik

Martijn heeft 12 April 2019 onze bruiloft gefotografeerd. Een fantastische fotograaf! Via 2 andere bruiloften hebben we kennis gemaakt met zijn enthousiasme voor het vak. Martijn kwam persoonlijk langs om kennis te maken voor onze bruiloft. Er was direct een klik.

Martijn stelt je direct op je gemak. Dit zie je overduidelijk terug op de foto’s. Alle emoties zijn op het juiste moment vastgelegd en het resultaat is dan ook prachtig! Niet alleen wij als bruidspaar waren enthousiast, meerdere daggasten hebben aangegeven dat de fotograaf zo spontaan en leuk en niet te zichtbaar was.

Wanneer je een prettige, enthousiaste fotograaf zoekt met fantastische resultaten, raden wij Martijn zeker aan!

Alex & Aniek

Wat zijn wij onbeschrijfelijk blij met de foto’s die Martijn heeft gemaakt op onze trouwdag!

 

Martijn weet alle mooie, emotionele, belangrijke én (kleine) spontane momenten vast te leggen. De fotoshoot in de stad Groningen was gewoonweg een feestje! En niet alleen de foto’s, maar ook de aanwezigheid van Martijn op de dag zelf was fantastisch.

 

Daarnaast is Martijn iemand bij wie het fotograferen op een heel spontane en natuurlijke manier gaat. Op onze vraag heeft Martijn direct voor de avond al een aantal foto’s klaar gezet om te vertonen op een groot scherm. Dat hij daarna luid applaus van al onze avondgasten kreeg zegt denk ik wel genoeg!

Anneke & Gerko

"Via via kwamen we bij Martijn om onze trouwdag vast te leggen. Voor de grote dag kwam hij persoonlijk langs om kennis te maken en de dag door te spreken. 

Hij liet van te voren weten dat we hem op de dag zelf niet zouden opmerken en zo hebben wij het ook zeker ervaren. Dit heeft voor mooie spontane foto's gezorgd. We zijn erg blij met het resultaat. 

Martijn is een gezellige en enthousiaste fotograaf die we zeker aanraden!!!"

Bjørn & Karoline

"Martijn was our photographer for our wedding on September 29th in Denmark. He had some really good ideas for how the pictures should be.

 

Before the wedding we had agreed the style and he fully fulfilled how we would like it. He is very professional and gets even the small details in the pictures.

 

I would definitely recommend him, he can catch the moment like no one else!"

Dorrith & Inge

"Martijn heeft 15 september 2017 onze bruiloft gefotografeerd.

 

Martijn krijgt het voor elkaar om je binnen de kortste tijd op je gemak te stellen, en dat zie je terug op de foto’s. Je ziet overduidelijk dat hij weet wat hij doet; elke foto geeft precies de emotie van de dag weer. Precies die ene traan of een schaterlach; hij krijgt het allemaal prachtig op de foto.

 

Ik zou hem aan iedereen aanraden als trouwfotograaf!"

Thomas & Dewi

"Een topfotograaf! Martijn is niet te aanwezig, maar ook niet afwezig: op een subtiele manier brengt hij gezelligheid met zich mee en weet hij mensen te enthousiasmeren. Dit enthousiasme hebben wij teruggezien op de foto's: hij laat iedereen stralen en zijn timing is perfect. Martijn heeft alle bijzondere momenten, blikken en emoties zo mooi en puur weten vast te leggen.

 

Van tevoren hadden wij niet verwacht dat huwelijksfoto's zo waardevol kunnen zijn. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij Martijn aanraden als fotograaf! Bedankt voor het mooie aandenken."