top of page

Over mij

Waarschijnlijk kijk je op mijn website, omdat je op zoek bent naar een fotograaf voor jullie trouwdag. Laat ik daarom beginnen met jullie enorm te feliciteren met deze prachtige stap! Zelf ben ik in 2016 getrouwd en geloof me, het gaat echt één van je mooiste dagen worden.

Ik ben Martijn den Breejen. Geboren in Overijssel maar inmiddels heb ik mijn hart verpand aan het o zo mooie Groningen. Daar woon ik samen met mijn high school sweetheart en inmiddels vrouw, Jessica. Sinds 2017 is daar ons allermooiste meisje Avalon bij gekomen, en in 2023 ben ik opnieuw vader geworden van onze kleine bengel Lavie.

Ik heb internationale bedrijfskunde en veranderingsmanagement gestudeerd om vervolgens de 'enige' logische stap te maken richting trouwfotografie. Al tijdens mijn studie gaf ik beginnerscursussen en masterclasses in fotografie. De liefde voor fotografie is eigenlijk altijd overheersend gebleven. 

Ik fotografeer inmiddels 18 jaar, en in die periode heb ik gesnuffeld aan landschapsfotografie, reisfotografie, autofotografie en fashionfotografie. Hoewel veel fotografen zich meteen richten op 1 type fotografie, heb ik door al mijn omzwervingen veel geleerd uit alle disciplines.  Dat neem ik mee in mijn trouwfotografie.

De composities uit de landschapsfotografie, het verhaal en de reportage uit de reisfotografie, de mooie beelden van de trouwauto uit de autofotografie en de styling en poses uit de fashionfotografie. Als fotograaf neem je dit allemaal mee in je rugzak. Dat combineer ik met een warme elegante stijl met een vleugje dramatiek.

Los van de stijl is het ook enorm belangrijk dat jullie je prettig voelen met mijn aanwezigheid. Ik ben immers de hele dag in jullie buurt. Maar maak je geen zorgen, je zal me weinig zien die dag. En zo hoort het ook als trouwfotograaf. Het gaat tenslotte om jullie! Het stelt mij in staat om jullie zo puur mogelijk in beeld te brengen. Zo ben ik dichtbij als de situatie er om vraagt en veraf wanneer jullie alleen nog maar oog voor elkaar hebben.

Kortom, als je voor mij kiest (Gezellig! Vooral doen!). Dan kies je voor een veelzijdige fotograaf die jullie dag zo mooi vastlegt, dat je tot in de lengte van dagen dit moment kan herbeleven, wanneer je maar wilt.

Een foto van Martijn den Breejen
bottom of page